Logga in   |  Bli kund
 
 

Prova på att fondspara med fiktiva pengar!

Som kund hos Fondmarknaden.se får du automatiskt en testdepå. Testdepån kan du dels använda för att testa vår tjänst, men framförallt kan du prova på att fondspara. Du får 100 000 kr i fiktiva pengar att handla fonder för. Din testdepå följer med under hela din tid som kund hos Fondmarknaden.se.


Allt du behöver göra är att registrera dig som kund - gratis, så får du en testdepå!Funktioner och verktyg


På din testdepå har du tillgång till samma funktioner och verktyg för fondhandel som på en vanlig fonddepå. Du kan köpa och sälja, jämföra, söka och filtrera sökresultatet med Fondmarknaden.se:s verktyg samt titta på analyser och läsa nyheter.Så här handlar du på din testdepå


De typer av order som finns tillgängliga för din testdepå är köp, sälj samt månadssparande i fonder. Vi har byggt testdepån så att orderläggningen ska fungera så likt vanlig fondhandel som möjligt. Du handlar på din testdepå på samma sätt som på en vanlig depå genom att klicka på köp till höger om en fond. Fonden hamnar i din fondkorg där du får välja vilket konto du ska handla på. Välj att handla på din testdepå och du leds in i orderflödet.