Logga in   |  Bli kund
 
 

Nyhetsbrevet januari 2019

Handelskriget fick marknaderna att darra ordentligt
Det har varit ömsom vin ömsom vatten på börserna i inledningen av januari efter en nedgång om 7 procent i december för OMXS30 och minus 9,2 procent för S&P 500. Hittills i år är uppgången 3,6 respektive 3,4 procent.
Läs hela vår fondkommentar här
 

Analys av globalfonder - Stökigt fjolår har gett lägre värderingar
Det gick relativt stadigt för globalfonder inledningsvis under 2018, vilket mot slutet av året omvandlades till ett kraftigt ras. MSCI World Total Net Return backade 7,6 procent under december vilket gjorde att nästan hela nedgången på året kom den sista månaden på året. 
Läs mer


Årets bästa fonder 2018 utsedda
Börsåret 2018 har passerat med stora svängningar och nu har vi glädjen att kunna avslöja 2018 års bästa fonder. Utmärkelsen Årets Fonder 2018 delas ut inom 10 kategorier, samt Årets Fond, Årets Fondbolag och Årets Nykomling.
Läs mer
 

Nytt hållbarhetsbetyg samt koldioxidriskmått på Fondmarknaden.se
Vi har nu glädjen att kunna presenter två mått från Morningstar som skall hjälpa dig som sparare att jämföra fonder utifrån ett hållbarhetsperspektiv.

I fondlistan och på varje enskilld fond hittar du nu ett hållbarhetsbetyg samt en märkning för de fonder som har en låg hållbarhetsrisk.  Till fondlistan

Dessutom har vi valt att göra om våra fondpaket så att de nu endast innehåller hållbara fonder.
Läs mer här

 

Till nyhetbrevet för januari månad

Är du kund men får inte våra nyhetsbrev? Kontrollera i så fall att du har en aktuell e-postadress registrerad på ditt konto. Om dina problem kvarstår vänligen kontakta oss på telefon: 08-545 186 00 alternativt via e-post: info@fondmarknaden.se så hjälper vi dig.

Är du inte kund ännu men vill börja prenumerera på våra nyhetsbrev, då kan du anmäla dig på nedan sida.

Till Fondmarknaden.se:s nyhetsbrev