Logga in   |  Bli kund

AktivaPortföljer.png

Fondnyheter

 • Dometic sålt i Case Fair Play, som ökade 2,90 procent i augusti  

  Dometic sålt i Case Fair Play, som ökade 2,90 procent i augusti

  Fonden Case Fair Play steg 2,90 procent i augusti. Sedan årsskiftet har fonden minskat 8,24 procent. Det framgår av en månadsrapport.

  Förvaltaren Andreas Ras kommenterar.

  - Bolagens tysta period vid kvartalsrapporteringen är nu över och primärmarknaden här i Norden har återigen vaknat till liv. Många är gamla välkända emittenter, andra är förstagångsemittenter som nu väljer att ta klivet in på företagsobligationsmarknaden. Handeln på den befintliga kreditmarknaden fortsatte också att repa sig under augusti månad och kreditspreadarna för högavkastande krediter sjönk något ytterligare under månaden.

  Fonden har bland annat sålt innehavet i Dometic.


  [Tabell 1]


  Referenser:
  Källa 1  


  Taggar:
  #mutualfunds  

 • Case Safe Play ökade 1,75 procent i augusti - köpt obligationer i bland annat Vodafone och Sampo  

  Case Safe Play ökade 1,75 procent i augusti - köpt obligationer i bland annat Vodafone och Sampo

  Fonden Case Safe Play steg 1,75 procent i augusti. Sedan årsskiftet har fonden minskat 2,99 procent. Det framgår av en månadsrapport.

  Förvaltaren Tom Andersson kommenterar månaden.

  - Bolagens tysta period vid kvartalsrapporteringen är nu över och primärmarknaden här i Norden har återigen vaknat till liv. Många är gamla välkända emittenter, andra är förstagångsemittenter som nu väljer att ta klivet in på företagsobligationsmarknaden. Handeln på den befintliga kreditmarknaden fortsatte också att repa sig under augusti månad och kreditspreadarna för Investment Grade sjönk något ytterligare under månaden.

  Fonden har köpt obligationer i bland annat Vodafone och Sampo.


  [Tabell 1]


  Referenser:
  Källa 1  


  Taggar:
  #mutualfunds  

 • AIFM officiell partner till Antiloop Hedge  

  AIFM officiell partner till Antiloop Hedge

  Fondhotell AIFM annonserar att man är partner till hedgefonden Antiloop Hedge med Anna Svahn, Martin Sandquist, Karl-Mikael Syding, and Peter Dahlberg.

  AIFM bistod med hjälp vid etablering och kommer framgent även fungera som extern riskhanterare, så kallad Risk Manager, på löpande basis.  Taggar:
  #hedgefunds   #mutualfunds  

 • Norron startar ny aktivt förvaltad hållbarhetsfond - ska verka för FNs 17 hållbarhetsmål  

  Norron startar ny aktivt förvaltad hållbarhetsfond - ska verka för FNs 17 hållbarhetsmål

  Norron lanserar en ny fond, Norron Sustainable Equity, den 1 oktober. Det är en aktivt förvaltad hållbarhetsfond med fokus på den gröna omställningen, enligt ett pressmeddelande.

  Målsättningen är att verka för FN:s 17 globala mål för en hållbar framtid där den nya EU-taxonomin enligt fondbolaget kommer att spela en central roll för den gröna omställningen. Fonden kommer att förvaltas av Norrons investeringsteam under ledning av förvaltarna Joachim Sverre och Johan Svantesson, i nära samarbete med Norrons hållbarhetsarbetsgrupp.

  ”Fondens investeringsfilosofi – att fokusera på omsorgsfullt utvalda och noggrant analyserade bolag som arbetar innovativt och hållbart och därmed värnar om en hållbar framtid speglar Norrons syn och är helt rätt i tiden. Detta känns väldigt spännande och relevant,” säger Joachim.

  Fondbolaget har den senaste tiden bland annat anställt en hållbarhetsansvarig, etablerat en ESG-arbetsgrupp. Aktiv förvaltning innebär också för fondbolaget ett aktivt ägande där man menar att man arbetar nära fonderas innehav för att säkerställa att verksamheterna utvecklas i linje med de hållbarhetsmål som finns.

  ”För oss är hållbarhet en central och integrerad del i bolaget och hela investeringsprocessen. Då känns det som ett naturligt steg att utöka vårt produktutbud med en fond som tar vårt arbete till ytterligare en nivå och där målsättningen är just hållbarhet”, säger Ulf Frykhammar, medgrundare och styrelseledamot i Norron. Han understryker att produkten också kommer att sträva efter en mer europeisk distribution än Norrons befintliga produkter.  Taggar:
  #energy   #mutualfunds   #sustainability  

 • Största ägaren Lannebo avser acceptera Tritons bud på Hiq  

  Största ägaren Lannebo avser acceptera Tritons bud på Hiq

  Fondbolaget Lannebo är största ägare i Hiq. Nu meddelas att man avser acceptera det höjda budet på Hiq från Triton.

  ”Höjningen av budet innebär att det ligger på en nivå som är rimlig och som gagnar våra
  andelsägare”, säger Mats Gustafssson, ägaransvarig på Lannebo.

  Triton lämnade den 26 augusti ett bud värt 70 kronor kontant för varje aktie i Hiq. Lannebo ställde sig då avvaktande till budet. Den 15 september höjde Triton budet till 72 kronor per aktie vilket styrelsen i Hiq ställde sig bakom och enhälligt rekommenderar aktieägarna att acceptera.

  ”Genom höjningen har budet nu nått en nivå som Lannebo finner rimlig och Lannebo avser därför att acceptera det nya, högre budet. Vi agerar utifrån det alternativ vi anser vara bäst för våra andelsägare och vi bedömer att det är ett acceptera kontantbudet” säger Mats Gustafsson.

  Lannebo Fonder äger i dagsläget 9,1 procent av kapitalet och rösterna i Hiq och är därmed största ägare. Fonden Lannebo Småbolag har varit en av de största aktieägarna i HiQ under många år.

  Även Swedbank Robur med 6,3 procent av aktierna i Hiq har meddelat att man avser att acceptera erbjudandet.  Taggar:
  #financials   #itconsultants   #ma   #privateequity   #tech  

 • Swedbank Robur tänker acceptera Tritons höjda bud på Hiq  

  Swedbank Robur tänker acceptera Tritons höjda bud på Hiq

  Storägaren Swedbank Robur Fonder bedömer att Tritons höjda bud på Hiq är finansiellt skäligt och avser att acceptera erbjudandet. Det skriver fondbolaget på sin hemsida.

  Robur-fonderna äger 6,3 procent av aktiekapitalet och rösterna i Hiq.

  Triton höjde den 26 augusti sitt bud från 70 till 72 kronor per aktie. Styrelsen i Hiq har ställt sig bakom erbjudandet.  Taggar:
  #financials   #itconsultants   #ma   #mutualfunds   #privateequity   #tech  


Våra fondnyheter

 • Analys Japan - Buffet satsar stort på ett Japan i recession  

  Analys Japan - Buffet satsar stort på ett Japan i recession

  Den japanska börsen har likt Sveriges och andra länders börser återhämtat börsnedgången från i våras. Idag den 4 september står indexet Nikkei faktiskt på 0,00 procents utveckling sedan årsskiftet. En återhämtning på 40 procent sedan bottennoteringen den 19 mars.

  Japans ekonomi har drabbats hårt av Coronapandemin och BNP krympte med 4,8 procent jämfört med första kvartalet. Landet är såklart inte ensamma om att BNP sjunker, flera länder har drabbats ännu hårdare, mätt i BNP, däribland Sverige. Men jämför man med andra asiatiska länder så sticker Japan ut något. Det mest problematiska är att det inte enbart är covid-19 och börskraschen som är problemet, som för många andra länder, utan även innan denna kris minskade Japans BNP, och det är tredje kvartalet i rad som BNP minskar.

  Arbetsmarknaden ser till synes opåverkad ut trots att ekonomin ser ut som den gör. I januari hade landet en arbetslöshet på 2,4 procent, och i juli låg den något högre, men fortfarande på låga 2,9 procent. Detta beror till stor del på Japans problem med åldrande befolkning. En stor del av landets invånare är pensionärer, och det finns således stor efterfrågan på arbetskraft bland de i arbetsför ålder. Japan har även en stark arbetskultur där det ligger stor prestige i att inte behöva säga upp anställda, om det inte är absolut nödvändigt.

  Veckans stora snackis i medierna om Japan måste nog vara att världens mest kända investerare, Warren Buffet, ”satsat” 6 miljarder dollar i form av investeringar i fem japanska bolag. Buffet har köpt ca fem procent av aktierna i vardera bolag. Det handlar om fem av japans största trading-hus som investerar stort och brett, inte enbart i Japan, men också globalt. Oraklet från Omaha, som Buffet ofta kallas, har tidigare nästan helt avstått investeringar i Japan. Varför han nu valt att satsa stort (i pengar mätt, inte procentuellt, Berkshire Hathaway’s portfölj har innehav om totalt cirka 250 miljarder dollar) diskuteras det febrilt om runt om i finansvärlden. Vissa, mer frispråkiga analytiker, säger att Buffet har tappat tron på USA, medan andra istället tror att han hittat en möjlighet i fem undervärderade bolag. En annan teori, och kanske den troligaste, är att han genom dessa investeringar får en bred exponering mot hela den japanska ekonomin, och även mot den japanska valutan. Vad motiven än är så ses en investering från den store Buffet alltid som positivt, och det är säkerligen andra som kommer att ta rygg.

  Trots att Buffet nu ser ut att vara positiv till den japanska marknaden, så tror vi att det kan bli svårt för landet framöver. Det finns långtgående problem med en åldrande befolkning, svag tillväxt, om ens någon tillväxt, underskott i handelsbalansen, stillastående löner och så vidare. Att landet nu också befinner sig i recession gör såklart inte saken bättre. Det som talar för Japan är möjligtvis att man ligger i framkant när det kommer till teknologi och utveckling och har flera fina och stora bolag inom segmentet. Man kan också konstatera att en stor del av bolagen som ingår i indexet Nikkei handlas under bokfört värde, vilket absolut kan ses som en möjlighet, om man lyckas vända internationella investerares vanligtvis negativa syn på landet såklart.

  Möjligheter:
  -    Warren Buffet lockar andra investerare?
  -    Låg värdering på börsen
  -    Opåverkad arbetslöshet trots covid-19

  Hot:
  -    Fortsatta problem med åldrande befolkning
  -    Landet befinner sig nu i recession
  -    Stillastående löner

  Fondmarknaden.se
  Denna information ska inte betraktas som någon form av individuellt utformad rekommendation om investering. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

 • Tillbaka till vardagen och rutiner  

  Tillbaka till vardagen och rutiner

  Visst är det skönt ändå att vara tillbaka till vardagen och rutiner igen. Med skola, jobb, träning, matlådor och inte minst sparande. Du vet väl att det bästa sättet till ett bra och långsiktigt sparande är att spara lite varje månad och att göra det direkt när lönen kommer in. Så starta igång ditt månadssparande redan idag så dras det automatiskt från ditt bankkonto varje månad. Det viktigaste är inte att spara mycket på en gång utan att göra det kontinuerligt. Kolla in vår räknessnurra och ta reda på när du kan nå ditt sparmål.

  Ränta på ränta
  Varje insatt krona som växer gör att summan du får avkastning på blir större för varje år som går och där av genererar högre avkastning. 10 procents avkastning på 100 kronor gör att du får 110 kronor och att 10 procent på 110 kronor gör att du får 121 kronor och så vidare. Det är det som kallas ränta-på-ränta effekten och är det fina med långsiktigt sparande.

  Svårt att välja fonder?
  Vi på Fondmarknaden.se har många bra analysverktyg och tips för att bygga ihop en bra portfölj som passar just dig. I vårt breda utbud kan du inte bara se historisk avkastning utan även välja bland andra kriterier såsom hållbarhet, betyg mm. Inom varje kategori tipsar vi även om våra Topp 3 fonder, som vår Investeringskommitté anser är bra inom sin kategori.

  Det viktigaste när du sätter ihop din fondportfölj är att se till så att du hamnar på en risknivå som passar dig och din sparplan.

  Modellportföljer
  Vi har även färdiga modellportföljer där vi hjälper dig med valet av fonder utifrån din riskvilja och sparlängd. Du har väl inte missat att vi nyligen lanserat våra modellportföljer med en rebalanseringsfunktion där du som kund får notiser när vi gjort förändringar i portföljerna och med ett knapptryck kan välja att hålla din portfölj uppdaterad enligt den senaste fördelningen? Logga in och läs mer om tjänsten här.

  Aktiva portföljer
  För dig som inte har tid eller intresse att välja fonder själv, kan vi hjälpa dig. Med våra aktiva portföljer behöver du endast svara på ett antal frågor kring din ekonomiska situation och välja risknivå, sen sköter vi fondval och byten över tid åt dig. Läs mer om hur våra aktiva portföljer presterat och fungerar.

  Fondmarknaden.se
  Denna information ska inte betraktas som någon form av individuellt utformad rekommendation om investering. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. • Fondkommentar augusti - Teknikjättarna agerar draglok åt börsen  

  Fondkommentar augusti - Teknikjättarna agerar draglok åt börsen

  Börserna fortsatte uppåt även under augusti och Stockholmsbörsen i form av OMXS30 slutade på plus 3,45 procent för månaden. Detta innebär att indexet är -0,31 procent sedan årsskiftet, och alltså har tagit igen i stort sett hela vårens nedgång. Det bredare Stockholmsindexet OMXSPI ligger snäppet före och landar på plus 2,59 procent för året. En stark utveckling måste vi ändå säga och vi är fortfarande förvånade över att återhämtningen gått så snabbt som den gjort. Även om vi tycker att det gått snabbt i Sverige så bleknar vi i jämförelse med USA. Indexet S&P 500 ligger per den 31 augusti 7,44 procent upp sedan årsskiftet. Vi får dock inte glömma att de största bidragarna i USA är teknikjättarna som har agerat draglok för den amerikanska börsen, vi har nämnt det tidigare men bolag som Apple (+71%), Amazon (+82%), Facebook (+40%), med sina enorma börsvärden, får en stor påverkan på de amerikanska indexen. Detta innebär en samlad ökning av börsvärde på närmare 2 900 miljarder dollar, en siffra som är svår att riktigt ta på, och mer liknar ett lands ekonomi än börsuppgången för tre börsbolag.


  Presidentvalet i USA närmar sig och den 3 november avgörs det om Trump får sitta kvar, eller om Joe Biden tar över presidentskapet. Opinionsmätningarna visar just nu att Joe Biden har ett övertag i kampen om USA, men dessa siffror vet vi haft fel förut, bara dagar innan presidentvalet 2016 visade siffrorna att Hillary Clintons vinstchanser låg på över 70 procent. Snacket från Trump låter ungefär lika i år som då, att hans väljarbas inte ”når fram” i opinionsmätningarna och att hans faktiska stöd är högre än siffrorna visar. (Vilket faktiskt var sant 2016). Hur det går i årets val återstår att se, men det vi vet är att börsen mest troligt kommer se det positivt om Trump får sitta kvar.


  Under förra månaden skrev vi lite om guldpriset och att det nått all time high, sedan dess har priset sjunkit något, men ligger fortfarande kvar på historiskt sett mycket höga nivåer, och fortfarande några procent över toppnoteringarna under 2011. Detta är väl ett tydligt tecken på att det fortfarande är oroligt på marknaderna, och att många söker sig till andra sorters tillgångsslag.


  Det har talats mycket om alla de penning- och finanspolitiska stöden som rullats ut sedan i våras, och det är väl fullt naturligt med tanke på vilken kraft de gett åt börserna. Vi har nog aldrig tidigare skådat en så snabb återhämtning från en så stor börskrasch. Man kan verkligen säga att de nästan 20 000 miljarder dollar som har pumpats ut i systemen i form av olika finanspolitiska program har haft en viktig roll. Det har sista månaderna varit ganska tyst kring nya program, och tur är väl kanske det, någonstans måste det ju finnas ett stopp. Däremot så blir det tydligare och tydligare att räntepolitiken världen över kommer att ta en ny riktning. Inflationsmålen sänks och de stora centralbankerna kommer mest troligt hålla räntorna på noll under en lång tid. Detta ger såklart också fortsatt stöd för börsen då det blir svårt att hitta avkastning på annat håll.


  Sammanfattningsvis så ser börsläget bra ut för tillfället. Visst, värderingarna är lika höga som innan kraschen, men samtidigt finns nu också mycket mer pengar i systemet. Det är tydligt att man tittar bortom 2020 och fokuserar på 2021 istället, och bra är väl det kanske? Det är nog många av oss som gärna lägger detta år bakom sig, och istället blickar framåt mot nya möjligheter.


  Tycker du att det är ett klurigt börsläge och svårt att fatta rätt beslut? Ta gärna en titt på Fondmarknaden.se’s Aktiva Fondportföljer eller Modellportföljer . Två tjänster som låter dig släppa börsen och fokusera på något annat istället, medan vi tar hand om sparandet åt dig!

  Fondmarknaden.se
  Denna information ska inte betraktas som någon form av individuellt utformad rekommendation om investering. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

 • ODIN Sverige C stänger för handel mellan den 14-17 september  

  ODIN Sverige C stänger för handel mellan den 14-17 september

  ODIN Sverige C stänger för handel mellan den 14-17 september.
   
  ODIN:s önskan är att alla kunder ska kunna handla fonder i sin egen valuta. I dagsläget handlas vissa fonder i SEK och andra i NOK. ODIN arbetar intensivt med att alla fonder framöver ska kunna handlas i SEK. Mellan den 14:e tom den 17:e september kommer vi att konvertera alla kunders innehav i NOK i fonden ODIN Sverige C NO0008000023 till SEK. Med anledning av detta behöver vi stänga handeln i fonden under denna tid.

  Om du önskar mer information, vänligen kontakta fondbolaget.

  Med vänlige hälsningar
  Fondmarknaden.se

 • Analys Europa - Stark återhämtning på många börser, men trögt i Europa  

  Analys Europa - Stark återhämtning på många börser, men trögt i Europa

  Efter den kraftiga börsras som skedde i våras så har flera av världens börser återhämtat sig starkt. Tyvärr har det varit tuffare för länderna i Europa där börserna i genomsnitt låg på minus 11 procent den 31 juli.

  Det svenska indexet OMXS30 har återhämtat sig bra men har ändå några procentenheter kvar till nollan, det danska indexet OMXC25 låg det 31 juli på nästan 14 procent plus för året. I Norge har det varit tyngre då landet till stor del förlitar sig på oljan, som dykt i värde under året. Osloindexet låg den sista juli på minus 11 procent, vilket är i linje med snittet för Europa.

  De tre största ekonomierna i Europa har en bit kvar innan de når nollstrecket, tyska DAX-indexet låg på minus 7 procent, brittiska Dow Jones UK minus 23 och franska CAC 40 på minus 21 procent. Det är tydligt att dessa länder haft det tufft, och de stora nedstängningarna har tagit ut sin rätt på börserna. Trots de rekordstora stödpaketen så blir det svårt när nästan hela samhället stått stilla.

  Det finns flera anledningar till att Europa är så hårt drabbat, en är att flera länder haft det skralt i många år (då främst inte länderna ovan), vissa länder har kämpat på sedan börskraschen 2008 och framförallt eurokrisen 2012 – 2013 med att återställa sina statsskulder till mer normala nivåer. En annan anledning är att många europeiska index är mer konjunkturkänsliga än till exempel USA, som klarat sig bra genom krisen. USA har många stora (läs gigantiska) teknikbolag, där flera av dessa nästintill gått starkare ur denna kris än när den började, vilket har tryckt upp avkastningarna.

  För att hålla liv i ekonomierna och för att förhindra en total kollaps på marknaderna så har stödpaketen varit av aldrig tidigare skådad storlek. Detta har varit livsnödvändigt, men är samtidigt oroande för framtiden. Kortsiktigt tolkas detta positivt på aktiemarknaden då det innebär att räntorna trycks ner och att den potentiella avkastningen på ränteinvesteringar blir lägre, då stödköp av obligationer sänker risken. På lång sikt så ökar statsskulderna, och någonstans måste det väl ändå finnas en gräns? När slutar stödköpen och krispaketen? Hög arbetslöshet, högre statsskulder och redan låga räntor, vad händer då? Ja det återstår att se, men visst finns det orosmoln framöver. Kortsiktigt däremot så verkar det sannolikt att börserna fortsätter uppåt, men det kan vara klokt att ta sig en funderare på hur stora risker man vill ta i sitt sparande, och hur lång ens sparhorisont är.


  Möjligheter:

  • Förväntat låga räntor under lång tid
  • Stödköp av obligationer sänker risken/avkastningen på ränteplaceringar, vilket i sin tur gynnar aktiemarknaden då man söker avkastning.
  • Man kommer allt närmare ett vaccin mot Covid-19, ett sådant skulle säkerligen göra många investerare lugnare och tryggare.

  Hot:

  • Ökande statsskulder. Vi kommer komma till en gräns där länder inte längre kan pumpa in pengar i det finansiella systemet.
  • Många länder ser att antalet insjuknande i Covid-19 återigen ökar, nya nedstängningar lär skapa rädsla på börserna.
  • Ökande arbetslöshet, vilket är oundvikligt. Minskar konsumtion och investeringsviljan.

  Fondmarknaden.se

  Denna information ska inte betraktas som någon form av individuellt utformad rekommendation om investering. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

 • Stark trend för Teknikfonder  

  Stark trend för Teknikfonder

  Trots coronapandemins framfart har företag inom tekniksektorn gått starkt och varit populära att investera i. Många teknikbolag hade redan innan pandemin en stark underliggande tillväxt och har nu med den ökande digitaliseringen, som exempelvis efterfrågan på teknik för hemarbete, online-konferenser och så vidare, fått ytterligare skjuts.

  ”Teknikfonder har länge varit populära att investera i bland svenskar, och med vårens börskrasch samt efterföljande livsstilsförändringar ser intresset ut att öka ännu mer, relativt andra fondkategorier. Många fonder med inriktning mot IT / teknik finns med på topplistan för de mest handlade fonderna under sommaren”, säger Richard Kristoffersson, portföljförvaltare på Fondmarknaden.se.

  Det är även dessa fonder som hittills är årets vinnarfonder sett till bäst avkastning. Tittar vi på avkastningen för innevarande år finner vi flera teknikfonder i topp. Swedbank Robur Ny Teknik toppar listan och är upp nästan 47 % i år. Den absolut populäraste fonden när vi tittar på de fonder som handlats mest under sommaren (från 1 maj fram tills 10 augusti) är TIN Ny Teknik som har stora innehav i ”gaming”-bolag som visat sig vara väldigt bra investeringar under rådande turbulens.

  "Av topp 5 mest handlade fonderna under hela sommaren är tre teknikfonder, det säger en hel del", säger Richard.

  Bland Fondmarknaden.se’s globala kategori finner vi också ett par fonder som fokuserar mycket på teknik, Öhman Global Growth samt Finserve Global Technology Fund, som avkastat 32 respektive 33 procent i år. (2020-08-10)

  Många av dessa fonder investerar i teknikjättar som Microsoft, Facebook och Amazon (bara för att ta några få exempel). Dessa tre bolag är en bidragande anledning till fondernas goda avkastning och har hittills i år avkastat 33, 31 respektive 70 procent. (2020-08-10).
  Att Amazon gått så starkt kan delvis ha att göra med de ”lock-downs” som varit runt om i världen. När folk inte kunnat ta sig ut på stan och shoppa så har man valt att shoppa mer online istället.

  Det man bör tänka på är att fonder med en så specifik nisch som teknik, är att de generellt sett har en hög risk, och bör därför endast utgöra en del av din totala portfölj. Vad gäller framtiden för teknikfonder så kan man ju konstatera att efterfrågan på digitala tjänster och lösningar troligtvis inte kommer att minska, snarare tvärtom. Teknik, även om begreppet är ofantligt brett, är nog den största så kallade ”megatrenden” globalt just nu.

  Bästa teknikfonderna hittils i år
  (2020-08-09):

   FondAvkastning sedan årsskiftet Risk
   Swedbank Robur Ny Teknik A46,69% 6
   Thematica- Future Mobility Retl SEK Acc46,58% 6
   BGF Next Generation Technology A2 USD 45,81% 6
   TIN Ny Teknik A 39,59% 6
   Allianze Global Artfcl Intlgc AT EUR36,09% 6
   JPM US Technology A (dist) USD36,10% 6
   AB International Tech A Acc24,74% 6
   Franklin Technology A Acc USD24,39% 6
   Swedbank Robur Technology A SEK24,02% 6
   Lannebo Teknik21,29% 6

   

  Fondmarknaden.se

  Denna information ska inte betraktas som någon form av individuellt utformad rekommendation om investering. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.


Bli kund


Kom igång direkt med BankID! • steg 1

  1745 fonder

 • steg 2

  Allt ditt sparande på en sida

 • steg 3

  Färdiga fondpaket