Logga in   |  Bli kund
 
 

Våra fondnyheter

 • Nya fonder på Fondmarknaden.se

  Våra nyheter 2020-07-06

  Under månaden som gått har vi lagt till flertalet nya fonder i vårt utbud på plattformen.

 • Tydliga skillnader på de nordiska börserna

  Våra nyheter 2020-06-08

  Mitt under rådande coronakris så kan man se tydliga skillnader på de nordiska börserna. Danska börsen har gått bäst i regionen med en uppgång på nästan 6 procent. Sämst har den norska börsen gått som är minus nästan 18 procent.

 • Modellportföljer - Ett enkelt sätt att spara

  Våra nyheter 2020-05-28

  Vi lanserar nu en helt unik tjänst för färdiga modellportföljer med utvalda fonder där du som kund får notiser om portföljen behöver uppdateras.

 • Coronapandemin slår hårt mot svensk ekonomi

  Våra nyheter 2020-05-08

  Första kvartalet 2020 har minst sagt varit stökigt. Året började starkt och bulltrenden från det starka börsåret 2019 fortsatte. De globala aktiemarknaderna (MSCI World) steg med cirka 3 procent fram till den 20 februari, Stockholmsbörsen (OMXS30) steg under samma period cirka 7 procent.

 • Nya förbättrade Modellportföljer

  Våra nyheter 2020-05-06

  En helt ny tjänst för dig som enkelt vill komma igång med ditt fondsparande och vill ha stöd i valet av fonder. Vi har tagit fram tre modellportföljer i tre olika riskklasser samt en funktion som gör det enkelt att hålla portföljen uppdaterad över tid. När modellportföljen behöver omviktas eller när våra fondanalytiker byter ut fonder eller fördelning får du som kund en notis på din depå och kan med ett knapptryck välja att uppdatera din modellportfölj. Enklare kan det inte bli!

 • Ny tjänst - Spara som gåva

  Våra nyheter 2020-04-16

  Starta ett månadssparande till någon du tycker om Fondmarknaden.se lanserar en ny tjänst som gör det lättare för dig att starta ett månadssparande till någon annan, kanske ditt barn eller barnbarn, eller någon annan du tycker om.

 • Kunderna valde räntefonder, global- och branschfonder under mars

  Våra nyheter 2020-04-08

  När vi avslutat mars månad, som präglats av kraftiga börsras och sammanställer statistik över hur Fondmarknaden.se´s kunder har agerat under denna tid, kan vi konstatera att mer defensiva fonder toppar köplistan.

 • Skapa balans i din portfölj

  Våra nyheter 2020-03-18

  Världens börser har under fler veckors tid nu rasat och många sparare är oroliga för det rådande läget. Det är svårt att överblicka konsekvenserna av det som händer och nästan omöjligt att förutspå framtiden. Nedan följer några punkter som vi tycker kan vara bra att tänka på.

 • Coronasmällen i februari gav inget förändrat beteende hos Fondmarknaden

  Våra nyheter 2020-03-10

  Hos Fondmarknaden har de mest köpta fonderna under februari till större del än vanligt präglats av lite mer defensiva fonder.

 • Corona - ny pärs för Kina efter segt handelskrig

  Våra nyheter 2020-03-09

  Den kinesiska aktiemarknaden föll kraftigt när Coronaviruset började sprida sig och landets styre tog till dramatiska och oprövade åtgärder genom att stänga ner stora delar av ekonomin.

 

Arkiv

Visa nyheter från