Logga in   |  Bli kund
 
 

Våra fondnyheter

 • Orderhantering under påsk

  Våra nyheter 2020-04-08

  För att säkerställa att order går iväg i tid har vi därför lagt in ett extra orderskick vid kl 09:40. I orderskicket går alla köp iväg där det finns pengar tillgängligt på depåns likvidkonto tillsammans med placerade säljorder. Vi kommer som vanligt att skicka order vid kl 12:00 och då hanteras alla köp där pengar kommit in via autogiro samt köp och sälj order från likvidkontot som placerats efter 09.40.

 • Skapa balans i din portfölj

  Våra nyheter 2020-03-18

  Världens börser har under fler veckors tid nu rasat och många sparare är oroliga för det rådande läget. Det är svårt att överblicka konsekvenserna av det som händer och nästan omöjligt att förutspå framtiden. Nedan följer några punkter som vi tycker kan vara bra att tänka på.

 • Coronasmällen i februari gav inget förändrat beteende hos Fondmarknaden

  Våra nyheter 2020-03-10

  Hos Fondmarknaden har de mest köpta fonderna under februari till större del än vanligt präglats av lite mer defensiva fonder.

 • Corona - ny pärs för Kina efter segt handelskrig

  Våra nyheter 2020-03-09

  Den kinesiska aktiemarknaden föll kraftigt när Coronaviruset började sprida sig och landets styre tog till dramatiska och oprövade åtgärder genom att stänga ner stora delar av ekonomin.

 • Branschfonder - ett alternativ för dig som tror på en viss del av ekonomin

  Våra nyheter 2020-02-11

  Valet mellan fonder kan göras på flera olika sätt, men även inom de stora kategorierna (Aktiefonder, Räntefonder ochHedgefonder) finns underkategorier som kan vara av intresse för dig som sparare. Därför har Fondbolag och kapitalförvaltare skapat nischade fonder baserade på branscher.

 • Fastighets-, teknik- och indexfonder populärast hos Fondmarknaden i januari

  Våra nyheter 2020-02-11

  Året har bara börjat och än så länge har det inte varit brist på nyheter – Genomförd Brexit, Coronavirus och primär val i USA har bland annat varit i ropet. Vi har tittat närmare på hur fondandelsägarna agerat under starten på året.

 • Så agerade fondspararna under 2019

  Våra nyheter 2020-01-15

  2019 blev ett gynnsamt år för utvecklingen på aktiemarknaden och även så för fonderna. I kombination med en stark dollar så hittar vi många fonder med en årlig avkastning som överstiger såväl 40 som 50 procent i svensk krona. Fondspararna har valt globalfonder, investmentbolag och mycket USA. Mestadels svenska fondbolag med fokus på hållbarhet.

 • Analys Nordamerika - marknaden som styr den globala ekonomin

  Våra nyheter 2020-01-14

  Den amerikanska ekonomin och börsen är världens lokomotiv. Går Wall Street dåligt går oftast även resten av världen dåligt. De senaste åren har dock varit starka och börsuppgången, på engelska bull market, är den längsta någonsin i historien. Kan det fortsätta? Vi har tittat på hur förväntningarna ser ut på Wall Street.

 

Arkiv

Visa nyheter från