Min Sida på Fondmarknaden.se - en sammanställning över ditt sparande

Min sida har vi samlat allt du behöver för att hantera ditt sparande, på så sätt kan du enkelt alltid ha koll på dina fonder. Här hittar du bland annat verktygen för att sätta ihop ett bra sparande inför framtiden och larmfunktioner för att övervaka ditt sparande. Du ser din kundprofil, så att du kan följa och se till att du har rätt risknivå för just din sparsituation.

Du finner även en sammanställning över alla dina order och transaktioner samt rapporter, kontots utveckling och meddelanden från oss. Du kan också smidigt göra en kontoanalys, vilket innebär att du får en genomgång av ditt innehav och får tips på förbättringar. Kort sagt får du en bra överblick på hela ditt fondsparande.

Registrera dig

Hos oss är det enkelt att komma igång. Vi har verktygen för att hjälpa dig sätta ihop ett bra sparande inför framtiden. Välkommen till Fondmarknaden.se – vi hjälper dig hela vägen.

Registrera dig kostnadsfritt

Mina Larm

Har du inte alltid tid eller möjlighet att övervaka ditt sparande? Fondmarknaden.se låter dig anpassa en rad olika konto- och fondlarm efter dina önskemål för att du alltid ska kunna vara uppdaterad och känna dig trygg i ditt sparande!

Läs mer om hur larmen fungerar

Min kundprofil

Har du svårt att veta när, hur och i vad du skall spara? Ingen sparare är den andra lik och med en unik kundprofil får du fram din riskprofil!

Läs mer om hur kundprofilen fungerar

 

Hitta de bästa fonderna för ditt sparande

Som kund hos oss på Fondmarknaden.se har du tillgång till många bra verktyg för att kunna hitta de bästa fonderna till ditt sparande. Du kan söka och jämföra själv , använda vår fondguide eller starta upp ditt sparande med ett färdigt fondpaket . Vi erbjuder även aktivt förvaltade portföljer där vi hjälper dig att förvalta din portfölj. Har du en fråga eller vill du ha hjälp att komma igång med ditt sparande, fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

 
08-545 186 00
fondsparande@fondmarknaden.se

Snabblänkar

Här har vi satt ihop några länkar till bra verktyg och intressant information för ditt fondsparande.

 

Aktiv förvaltning

 

Utveckling 2021

Topp 3 - fonder